Nytt opplag av jubileumsboka

Et nytt opplag på 1 500 av jubileumsboka ”Moss som den er – og var” er nå tilgjengelig hos byens bokhandlere. De av dere som ikke fikk kjøpt jubileumsboka før jul, eller ønsker flere eksemplarer kan nå benytte muligheten for å få kjøpt boka. Del gjerne denne nyheten med familie og venner som er glad i byen vår. Boken kan også bestilles på mail <Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Prisen er kr 420,-.

Nå foreligger alle tre bindene av Moss bys historie på nett. Selskabet til Moss Bys Vel har sørget for å få bøkene digitaliserte og søkbare.

forside bind 1.jpg            forside bind 2.jpg         forside bind 3.jpg

Klikk på bildet over for å lese boka i pdf format. Overføring kan ta litt tid (bind 1 er på 26 Mb, bind 2 på 51 Mb og bind 3 på 75 Mb).

Klikk her for å se det på Moss kommunes nettsider.