Moss Hisitorielag og slekt

Slektsforskergruppen

Gruppen er ment å være et forum hvor interesserte kan møtes for å ta opp og diskutere emner og temaer innen slektsforskning.

Gruppen har også opprettet et samarbeid med biblioteket,  og vil derfra være et tilbud til bibliotekets brukere om hjelp innen slektsforskning.  Her kan du møte opp den første tirsdagen i måneden fra kl. 17 - 19.

Gruppen er tilstede på Justus hver tredje tirsdag i måneden fra klokken 14.00 til klokken 19.00.

Interesserte kan ta kontakt med  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Totalt1986351