På grunn av den uavklarte koronasituasjonen kan vi ikke presentere en plan for medlemsaktiviteter i 2021. Vi har imidlertid varslet at årsmøtet avholdes 10. mars 2021, men dette forutsetter at pandemisituasjonen forbedres betraktelig.

 

Men slik situasjonen er nå - 21. februar - har styret besluttet å utsette årsmøtet til 19. mai. Inntil videre er også programmet uten tidsangivelser. Vi håper å kubbe komme med noen aktiviteter i historielagets regi etter påske.

Moss Historielag har de siste 10 måneder vært påvirket av koronapandemien. Alle medlemsaktiviteter etter årsmøtet 11. mars 2020 har blitt avlyst. Styret har holdt styremøter som planlagt til og med styremøtet 10. november. Det siste møte i 2020 ble avlyst. Styret planla å holde møte som vanlig på Justus 6. januar, men restriksjonene gjorde at dette ikke kunne gjennomføres. Vi forsøkte å gjennomføre møtet ved hjelp av video oppkall over messenger, men det viste seg at vi kun kunne ha 5 deltakere på denne plattformen. Møtet ble derfor utsatt på ubestemt tid. To av styremedlemmene - Per Vorum og Kirsten Espegren - satte igang en undersøkelse på om andre platformer var brukbare for vårt formål. Dette resulterte i at vi innkalte til avholdelse av styremøtet på Zoom. Møtet ble avholdt med to dagers forsinkelse fredag 8. januar 2021. Avviklingen av møtet gikk på et vis greit, men alle deltakerne ga uttrykk for at et møte hvor vi alle var fysisk tilstede sterkt var å foretrekke.

Bli medlem

Send epost til Moss Historielag og betal kontigent.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Medlemskontigent: kr 350,- pr. år.
Bankkonto: 1080 30 51416

Nettbesøk

Idag193
Igår278
Denne uka1793
Denne måneden1793
Totalt2414096

Visitor Info

  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown