Moss Historielag avholder årsmøte onsdag 11. mars. Møtet holdes på Allaktivitetshuset (tidligere Skarmyra skole) kl 19:00.

Ifølge §6 i våre vedtekter skal forslag som ønskes behandlet på årsmøtet være styret i hende minst 4 uker før årsmøtet avholdes. Det vil si at siste frist for innsemding av forslag er onsdag 11. februar.

Det  vil bli sendt ut egen innkalling til årsmøtet. Etter årsmøtet vil Kasper Hermansen holde foredrag om politi- og lensmannsetatens historie i Moss og Rygge.

Mossefergene i dampskipstiden. Onsdag 12. februar avholdes det medlemsmøte op Alaktivitetshuset (Skarnyra skole) om nevnte emne. Møtet starter kl 19:00. Arild Austad vil fortelle om og vise bilder fra dampskipsperioden - fra midten av 1800-tallet til midten av 1900-tallet. Han vil støtte seg på en billedserie, som i tillegg til være konsentrert om dampskipsperioden også sveiper innom perioden før og etter dampskipenes glansperiode.

Kommunalsjef for kultur, aktivitet og inkludering Silje Hobbel vil orientere om status for kulturen i Moss og hennes tanker om utviklingen på området.

Temaet for medlemsmøtet er «Boligbygging i Moss de siste 100 år". Det er Erik Lie Larsen som foredrar. Det vil skje i Vansjø boligbyggelag sine lokaler på Varnaveien 34.

Emne som tas opp på møtet er ikke fastlagt. Det er heller ikke sted.

Bli medlem

Send epost til Moss Historielag og betal kontigent.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Medlemskontigent: kr 350,- pr. år.
Bankkonto: 1080 30 51416

Nettbesøk

Idag233
Igår478
Denne uka1268
Denne måneden14340
Totalt2283873

Visitor Info

  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown